צילום׃ יח"צ
מרק חומוס, פסטה ותפוחי אדמה
עשיר, משביע ופשוט טעים
| null
| פורסם 20/11/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 כוסות גרגירי חומוס מבושלים
1 בצל קצוץ דק
1 גזר קטן חתוך לקוביות
6 תפוחי אדמה בינוניים, קלופים וחתוכים לקוביות בינוניות
2 עגבניות קלופות חתוכות לקוביות גדולות
1/2 1 ליטר מים רותחים
100 גרם פסטה קצרה
1/2 כפית שום טחון
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מטגנים את הבצל עד שהוא הופך שקוף. 2. מוסיפים את העגבניות ומטגנים מספר דקות נוספות. 3. מוסיפים את החומוס, המים הרותחים, תפוחי האדמה, השום, המלח והפלפל 4. מבשלים 35-40 דקות על אש נמוכה בסיר מכוסה חלקית. 5. טוחנים את המרק במעבד מזון או בבלנדר ומחזירים לסיר. מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי משך הזמן המצוין על האריזה.