אוכל
צילום׃ raeva, Istock

משמשים מיובשים ממולאים בגבינה וגרגרי רימון

מתאבן ייחודי ואלגנטי שירשים את האורחים ויחסוך לכם זמן

| תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 01/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.2 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

8 משמשים מיובשים
½ כוס מיץ רימונים
½ כוס גבינת עיזים
1/3 כוס אגוזי פקאן או פיסטוק חלבי קצוצים
¼ כוס גרגירי רימון

אופן ההכנה:

1 משרים את המשמשים במיץ הרימונים לעשר דקות, או עד שהם מתנפחים. מסננים ונפטרים מהמיץ. 2. מפסקים את המשמשים לאורך החריץ הנמצא בצדו הפנימי של כל פרי. 3. מניחים את גבינת העזים, האגוזים הקצוצים וגרגרי הרימון בקערה קטנה, ומערבבים בעדינות. 4. בזהירות מכניסים לכל משמש ככפית מהתערובת. מסדרים את המשמשים הממולאים על צלחת הגשה.