אוכל
צילום׃ Eddie Berman, Istock

פינוק אבוקדו

מתכון של השף ניר צוק

ניר צוק | mako | פורסם 18/03/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 0.8 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

6 פרוסות לחם דגנים
3 אבוקדו בשלים
1/2 צרור כוסברה קצוצה
1 לימון
1/4 כוס שמן זית
1 בצל קצוץ
1 ביצה
1 כוס חלב

אופן ההכנה:

1 קולפים את האבוקדו, קוצצים גס. מוסיפים את הכוסברה הקצוצה, מתבלים בלימון, שמן זית, מלח, פלפל ומעט צ'ילי. 2. טורפים את הביצים עם החלב, מתבלים במלח ופלפל. 3. מעצבים מתערובת האבוקדו והכוסברה צורה מרובעת בגודל 4X4 ס"מ, טובלים בביצה ומטגנים (בדומה לפראנץ' טוסט). ההגשה: מניחים תלולית אבוקדו מטוגן מעל הלחם ומעטרים במעט בצל קצוץ.