צילום׃ og-vision, Istock
מרק בצל צרפתי
גרסה פשוטה להכנה
טארק שהואן | null
| פורסם 19/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות לא כשר
מרכיבים (4 מנות):
500 גרם בצל לבן חתוך לרצועות
1/4 ליטר ציר בקר
1/3 כוס קמח לבן (50 גרם)
50 גרם חמאה
3 שיני שום כתושות
1 כפית טימין קצוץ דק דק
מלח
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 בסיר מטגנים את החמאה, הבצל, השום והטמין עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הקמח ומערבבים 2 דקות. 2. מוסיפים את הציר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 50 דקות על להבה נמוכה.