אוכל
צילום׃ og-vision, Istock

מרק בצל צרפתי

גרסה פשוטה להכנה

טארק שהואן | null | פורסם 19/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

500 גרם בצל לבן חתוך לרצועות
1/4 ליטר ציר בקר
1/3 כוס קמח לבן (50 גרם)
50 גרם חמאה
3 שיני שום כתושות
1 כפית טימין קצוץ דק דק
מלח
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 בסיר מטגנים את החמאה, הבצל, השום והטמין עד קבלת צבע זהוב. מוסיפים את הקמח ומערבבים 2 דקות. 2. מוסיפים את הציר, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים 50 דקות על להבה נמוכה.