צילום׃ יחסי ציבור
מרק גזר וגרגרי כוסברה
מרק כתום ומשגע במרקם שמנתי, שהופך למעדן חורפי ומנה גדושה של בריאות
דגנית אזולאי | מסעדת ADAMA
| פורסם 20/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
פירה מ-1 ק"ג גזרים
1 כוס שמנת
1 כוס חלב
מלח
כפית גרגירי כוסברה טחונים
אופן ההכנה:
1 שמים בסיר את פירה הגזר ומוסיפים את השמנת והחלב באיטיות תוך כדי בחישה.
2 מתבלים במלח, מבשלים ומצמצמים כרבע שעה על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.
3 ממש לפני ההגשה מוסיפים את גרגירי הכוסברה.
4 מומלץ להגיש בצלחת לבנה עמוקה להדגשת הצבעים.