אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

מרק גזר וגרגרי כוסברה

מרק כתום ומשגע במרקם שמנתי, שהופך למעדן חורפי ומנה גדושה של בריאות

דגנית אזולאי | מסעדת ADAMA | פורסם 20/01/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

פירה מ-1 ק"ג גזרים
1 כוס שמנת
1 כוס חלב
מלח
כפית גרגירי כוסברה טחונים

אופן ההכנה:

1 שמים בסיר את פירה הגזר ומוסיפים את השמנת והחלב באיטיות תוך כדי בחישה.

2 מתבלים במלח, מבשלים ומצמצמים כרבע שעה על אש נמוכה עד לקבלת מרקם סמיך.

3 ממש לפני ההגשה מוסיפים את גרגירי הכוסברה.

4 מומלץ להגיש בצלחת לבנה עמוקה להדגשת הצבעים.