אוכל

לביבות של גבינה, סולת וקינמון

בקישוט דובדבנים מתוקים במעט רום

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 06/01/10 
  • זמן עבודהשלושת רבעי שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיבינוני
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.9 19 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

ללביבות

2 גביעים של גבינה לבנה, 9 אחוז

1 גביע של גבינת מסקרפונה

1 כוס סולת

שני שליש כוס סוכר וניל

2 ביצים

1 כף קליפת לימון מגורדת

חצי כפית קינמון

עוד צריך:

חמאה לטיגון

סולת לציפוי

לדובדבנים:

1 סלסלה של דובדבנים מגולענים

חצי כוס מים

50 גרם חמאה

3 כפות סוכר

3 כפות רום

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערת המיקסר את כל חומרי הלביבות לתערובת אחידה. מקררים כחצי שעה.

>> והנה מתכון מושלם של לביבות גבינה מתוקות

2 בינתיים, מכינים את הדובדבנים: שמים במחבת רחבה את כל החומרים, למעט הדובדבנים. כשהכול רותח מוסיפים את הדובדבנים לבישול של כשלוש דקות. מקררים מעט.

3 צרים מהתערובת קציצות יפות ושטוחות מעט.

4 מחממים חמאה במחבת גדולה, וכשהיא חמה, טובלים את הקציצות בסולת ומטגנים בחמאה החמה כשלוש דקות מכל צד עד שהן מזהיבות.