אוכל
צילום׃ evgenyb, Istock

מרק מינסטרונה

מגוון ירקות שורש, בשר טחון וחיטה באחת הקלאסיקות של המטבח האיטלקי

שף פז רוטנברג | מסעדת "איטלקיה בפשפשים" | פורסם 20/10/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

דלורית חתוכה לקוביות
3 גזרים חתוכים לקוביות
2 קישואים חתוכים לקוביות
4 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות
2 בצלים חתוכים לקוביות
3 פלפלים חתוכים לקוביות
חופן עלי סלרי
4 מקלות סלרי חתוכים לקוביות
2 עצמות רגל בקר
250 גרם בשר טחון
250 גרם חיטה
רבע כוס שמן זית
2 כפות מלח
כף פלפל שחור גרוס
ליטר וחצי מים
חופן בזיליקום
חופן אורגנו טרי
2 כפיות שום

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבשר עם העצמות בשמן הזית על אש בינונית. 2. מוסיפים את כל הירקות , השום והחיטה ומערבבים היטב. 3. מוסיפים את המים והתיבול ומכסים. מעבירים לאש נמוכה ומבשלים כשעה לפחות או עד שהירקות רכים והחיטה תפוחה ורכה. 4. מתקנים תיבול ומגישים. (טוב במקרר כחמישה ימים לאחר הכנה)