אוכל
צילום׃ mako

מרק עגבניות וחומוס

הרבה עגבניות, חומוס, מרווה ופלפל חריף טחונים יחד לכדי מרק סמיך, עשיר, מזין וטעים

איל שני | מבשלים ביחד | פורסם 13/02/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.9 54 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 ק"ג עגבניות מכמה שיותר סוגים
1 כוס חומוס מבושל
מרווה טרייה
פלפל חריף
שמן זית
מלח ים

אופן ההכנה:

1 פורסים פלפל חריף וקוצצים כמה עלי מרווה. 

2 מטגנים את הפלפל עד שעולות בועיות סביבו. 

3 מוסיפים למחבת עגבניות קצוצות ומבשלים כ-10 דקות.

4 מוסיפים את החומוסים ומבשלים כ-7 דקות נוספות.

5 במקביל מטגנים בזהירות בשמן זית עלי מרווה עד שמופיעות בועיות. מעבירים לנייר סופג (זה אמור לצאת קריספי).

6 טוחנים את המרק בבלנדר יד ומעבירים בשינואה או במסננת. אם סמיך מדי - אפשר להוסיף מים. ממליחים.

7 יוצקים לקערת מרק. מתבלים בשמן זית, מרווה קריספית ומלח ים.

>> לכל המתכונים מספיישל החומוס של "מבשלים ביחד"