אוכל
צילום׃ מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש

ברודו- מרק על בסיס עוף או בשר

עם תפוחי אדמה, סלרי, גזר וקישואים

פסקל פרץ-רובין | מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש | פורסם 17/06/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעתיים ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 3.8 30 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

5 מנות עוף, מנוקות, שטופות ומסוננות
4 כנפיים ו-2 גרונות עוף, מנוקים, שטופים ומסוננים
4 גזרים, קלופים, שטופים וחתוכים לחתיכות גדולות
3 קישואים, קלופים, שטופים וחתוכים לחתיכות גדולות
2 בצלים גדולים, קלופים, שטופים וחתוכים לרבעים
1 תפוח אדמה, קלוף, שטוף וחתוך לרבעים
4 גבעולי סלרי, מנוקים מסיבים, שטופים וחתוכים לקטעים
3 גבעולי פטרוזיליה, שטופים וקצוצים דק
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור

אופן ההכנה:

1 יוצקים מים לסיר גבוה עד מחציתו ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. מוסיפים את נתחי העוף, את הכנפיים והגרונות, מכסים ומבשלים כ-15 דקות. 2. מוסיפים אל הסיר את כל הירקות החתוכים, מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.