צילום׃ מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש
ברודו- מרק על בסיס עוף או בשר
עם תפוחי אדמה, סלרי, גזר וקישואים
פסקל פרץ-רובין | מטעמים טריפוליטניים בהוצאת פסקל ברגש
| פורסם 17/06/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעתיים ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (7 מנות):
5 מנות עוף, מנוקות, שטופות ומסוננות
4 כנפיים ו-2 גרונות עוף, מנוקים, שטופים ומסוננים
4 גזרים, קלופים, שטופים וחתוכים לחתיכות גדולות
3 קישואים, קלופים, שטופים וחתוכים לחתיכות גדולות
2 בצלים גדולים, קלופים, שטופים וחתוכים לרבעים
1 תפוח אדמה, קלוף, שטוף וחתוך לרבעים
4 גבעולי סלרי, מנוקים מסיבים, שטופים וחתוכים לקטעים
3 גבעולי פטרוזיליה, שטופים וקצוצים דק
1 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה:
1 יוצקים מים לסיר גבוה עד מחציתו ומביאים לרתיחה על להבה בינונית. מוסיפים את נתחי העוף, את הכנפיים והגרונות, מכסים ומבשלים כ-15 דקות. 2. מוסיפים אל הסיר את כל הירקות החתוכים, מערבבים ומתבלים במלח ובפלפל שחור. מערבבים, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה כשעתיים.