אוכל
צילום׃ מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי

מרק סבתא סאן

ציר עוף אסייתי עם חזה עוף צלוי, אטריות ראמן, גזר, כרוב ובצל ירוק

| מסעדת ריבר - מטבח אסייתי-ישראלי | פורסם 03/02/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעתיים וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 11 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (8 מנות):

לציר

4 רבעי עוף
6 כנפיים
2 בצלים
2 כרישות
גזר
בצל ירוק
קובייה של ג'ינג'ר
שורש סלרי
שורש פטרוזיליה
3 גבעולי סלרי אמריקאי
צרור כוסברה

למרק

2 כפות שמן
1 גזר, פרוס לרצועות דקות
כרוב לבן, פרוס לרצועות
שמן שומשום
רוטב סויה
1 חזה עוף
בצל ירוק
אטריות ראמן יבשות

אופן ההכנה:

1 מכניסים את כל חומרי הציר המרק לסיר, מכסים במים ומביאים לרתיחה. מבשלים כשעתיים ומסננים.

2 מחממים ווק עם שתי כפות שמן. מוסיפים את הגזר והכרוב ומטגנים כדקה. מעבירים לקערה.

3 צולים את חזה העוף בגריל ופורסים אותו לרצועות.

4 מערבבים 3 מצקות ציר עוף, כפית שמן שומשום וכפית רוטב סויה ומוסיפים לקערת המרק.

5 מניחים מלמעלה את רצועות החזה, מפזרים בצל ירוק ומוסיפים אטריות יבשות. אפשר לקשט בנבטים.