מרק דגים של סילביה
מרק כפרי עשיר וטעים להפליא
| גיל חובב מגיש- המנה של המדינה 2
| פורסם 03/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 ק"ג דגים מסוגים שונים בעלי בשר לבן
מעט שמן לטיגון
5 בצלים קצוצים
1 פלפל אדום קצוץ
1 גזר חתוך לקוביות
2 פלפלים ירוקים חריפים פרוסים לטבעות
2 וחצי ליטר מים
3 כפות חומץ טבעי
2 כפות פפריקה מתוקה
2 כפות פפריקה חריפה
מלח
פלפל שחור
כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
כוס עלי שמיר קצוצים
אופן ההכנה:
1 בסיר בעל נפח של לפחות 4 ליטרים, מאדים את הבצל בשמן עד להזהבה. 2. מוסיפים לסיר את הפלפל האדום,הגזר, והפלפל החריף ומאדים כשתי דקות נוספות. 3. מוסיפים לסיר את המים ומבשלים על להבה בינונית חצי שעה 4. מוסיפים את הדגים, החומץ, שני סוגי הפפריקה, המלח והפלפל ומבשלים כחצי שעה נוספת. 5. חמש דקות לפני סיום הבישול מוסיפים את עשבי התיבול הקצוצים. מגישים חם עם לחם כפרי טוב