צילום׃ יחסי ציבור
כופתאות גבינה
כדורים קטנים ומפנקים של גבינה, סולת ופירורי לחם - מתאבן חגיגי לשבועות
| מסעדת טוליפ
| פורסם 05/05/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (20 מנות):
קילו גבינה לבנה 9%
3 ביצים
10 כפות סולת
קמצוץ מלח
שמנת חמוצה
פירורי לחם
חמאה
אופן ההכנה:
1 מערבבים את הגבינה, הביצים, הסולת והמלח יחד. 2. מכניסים את התערובת, למשך 5 שעות, לקירור במקרר. 3. בנפרד מטגנים בחמאה פירורי לחם עד לקבלת גוון זהב. 4. מוציאים מהמקרר את החומרים והופכים לכדורים בגודל בינוני. 5. מכניסים את הכדורים לבישול בסיר עם מים רותחים וכאשר הכדורים עולים לפני השטח סימן שהם מוכנים.6. לסיום מגלגלים את הכדורים המבושלים בפירורי הלחם שטיגנו. 7. להגשה- מוזגים על הכופתאות שמנת חמוצה.