אוכל
צילום׃ עודד קרני

מרק גזר ואננס טרי עם מחית קארי ירוק

מרק מקורי חדשני וטעים

ברק חורש | יופי של יום | פורסם 20/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 2 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

5 גזרים בינוניים מקולפים וחתוכים גס לקוביות גדולות
חצי אננס טרי, מקולף וחתוך לקוביות גדולות (או 5 כפות של חתיכות אננס משומר מסונן)
שלוש כוסות מים
שתיים וחצי כפות דבש
4 כפות שמנת מתוקה טריה 32%
כפית מחית קארי ירוק
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט טחון

אופן ההכנה:

מבשלים בסיר מים על אש בינונית את הגזר וקוביות האננס למשך כ – 25 דקות, ומכבים את האש טוחנים את הגזר והאננס עם המים בעזרת ממחה מחזירים את הנוזל לאש ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב, מרתיחים ומגישים המלצת השף:

להוסיף למרק גפרורי גזר וקוביות אננס קטנות. להוסיף מעט מיץ לימון סחוט טרי לפני ההגשה או רבע כוס חלב קוקוס