צילום׃ עודד קרני
מרק גזר ואננס טרי עם מחית קארי ירוק
מרק מקורי חדשני וטעים
ברק חורש | יופי של יום
| פורסם 20/11/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (4 מנות):
5 גזרים בינוניים מקולפים וחתוכים גס לקוביות גדולות
חצי אננס טרי, מקולף וחתוך לקוביות גדולות (או 5 כפות של חתיכות אננס משומר מסונן)
שלוש כוסות מים
שתיים וחצי כפות דבש
4 כפות שמנת מתוקה טריה 32%
כפית מחית קארי ירוק
מעט מלח
מעט פלפל שחור גרוס
קורט אגוז מוסקט טחון
אופן ההכנה:
מבשלים בסיר מים על אש בינונית את הגזר וקוביות האננס למשך כ – 25 דקות, ומכבים את האש טוחנים את הגזר והאננס עם המים בעזרת ממחה מחזירים את הנוזל לאש ומוסיפים את שאר המרכיבים, מערבבים היטב, מרתיחים ומגישים המלצת השף:
להוסיף למרק גפרורי גזר וקוביות אננס קטנות. להוסיף מעט מיץ לימון סחוט טרי לפני ההגשה או רבע כוס חלב קוקוס