צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל
גספאצ'ו
מתכון למרק עגבניות קר שאפשר להגיש עם מגוון תוספות. מעולה לילדים סרבני סלט
ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל
| פורסם 29/06/12
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
למרק (ל-2 מנות):
3 עגבניות אדומות בשלות
1 מלפפון גדול
1/2 פלפל אדום
1 שן שום קטנה
בהגשה:
1-2 כפיות שמן זית
1-2 קוביות קרח
תוספות אפשריות:
1 ביצה קשה מגוררת
קוביות גבינת פטה
חופן קרוטונים מלחם מלא
1 כף גרגירי תירס
אופן ההכנה:
1 מכניסים את הרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת כמעט חלקה.
2 מוסיפים את שמן הזית ומערבבים. מגישים עם קוביות קרח ותוספות לפי הטעם.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!