אוכל
צילום׃ אפיק גבאי, mako אוכל

גספאצ'ו

מתכון למרק עגבניות קר שאפשר להגיש עם מגוון תוספות. מעולה לילדים סרבני סלט

ליה שומרון פינדר, יועצת קולינרית | mako אוכל | פורסם 29/06/12 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

למרק (ל-2 מנות):

3 עגבניות אדומות בשלות

1 מלפפון גדול

1/2 פלפל אדום

1 שן שום קטנה

בהגשה:

1-2 כפיות שמן זית

1-2 קוביות קרח

תוספות אפשריות:

1 ביצה קשה מגוררת

קוביות גבינת פטה

חופן קרוטונים מלחם מלא

1 כף גרגירי תירס

אופן ההכנה:

1 מכניסים את הרכיבים למעבד מזון ומעבדים עד לקבלת תערובת כמעט חלקה.

2 מוסיפים את שמן הזית ומערבבים. מגישים עם קוביות קרח ותוספות לפי הטעם.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!