צילום׃ יחסי ציבור
מרק מיסו יפני
מרק ירקות יפני מסורתי עם כרישה, גזרים, אצות ים וכמובן טעמו המיוחד של המיסו
ליאורה אקוקה גולדברג | יחסי ציבור
| פורסם 07/10/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
כרישה - 2 גבעולים חתוכים לרצועות
2 גזרים - חתוך לרצועות
1 בצל - חתוך ל4- רבעים
שורש פטרוזיליה או לפת
4-6 פיטריות שיטקי יבשות שהושרו במים - לחתוך לרצועות דקות
3-4 ס"מ רצועת אצת ים קומבו
מיסו, רצוי לבן (1 כף מיסו על כל כוס מים)
אופן ההכנה:
1 מכניסים לסיר 4-5 כוסות מים עם הכרישה, הבצל ושורש הפטרוזיליה למשך כ-30 דקות.
2 מסננים את הציר לתוך סיר הבישול ושמים את הירקות בצד.
3 מוסיפים לסיר מיסו שהומס בחצי כוס מים חמים, את הקומבו, הפיטריות והגזר
4 מבשלים עוד כ-5 דקות על אש חלשה ומערבבים היטב.
5 מגישים עם קישוטי בצל ירוק.