צילום׃ istockphoto
מרק כרשה
מרק עשיר בניחוחות וטעמים בשילוב כרשה, בצל וגזרים
תמי אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 29/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
1 יחידת בצל
1 יחידת גזר
4 יחידות כרשה
2 שיני שום
2 כפות שמן
1 ליטר מים
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
אופן ההכנה:
1 חותכים את הירקות באופן גס. 2. מחממים בסיר שמן ומאדים בתוכו את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הגזר והכרשה ומאדים למספר דקות (2-3 דקות). 3. מוסיפים את שיני השום הכתושות.
4 מערבבים ויוצקים את המים אל הסיר.
5 מרתיחים ונותנים לירקות להתרכך.
6 טוחנים במעבד מזון ידני.
7 מתבלים לפי הטעם ומגישים.