אוכל
צילום׃ istockphoto

מרק כרשה

מרק עשיר בניחוחות וטעמים בשילוב כרשה, בצל וגזרים

תמי אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 29/07/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3 5 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 יחידת בצל
1 יחידת גזר
4 יחידות כרשה
2 שיני שום
2 כפות שמן
1 ליטר מים
מלח
פלפל
אגוז מוסקט

אופן ההכנה:

1 חותכים את הירקות באופן גס. 2. מחממים בסיר שמן ומאדים בתוכו את הבצל עד להזהבה. מוסיפים את הגזר והכרשה ומאדים למספר דקות (2-3 דקות). 3. מוסיפים את שיני השום הכתושות.

4 מערבבים ויוצקים את המים אל הסיר.

5 מרתיחים ונותנים לירקות להתרכך.

6 טוחנים במעבד מזון ידני.

7 מתבלים לפי הטעם ומגישים.