צילום׃ אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור
מרק כתום
המרק המוכר והאהוב כל כך, עם גזר, בטטה ודלעת ובלי טיפה אחת של שמנת
| home made
| פורסם 03/11/10
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשעה וחצי
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
3 גזרים בינוניים
בטטה אחת בינונית
בצל לבן אחד בינוני
חצי ק"ג דלעת
3 שיני שום
2 ליטר מים
1 כוס חלב חלב
מלח
פלפל
מוסקט
אופן ההכנה:
1 קולפים את הירקות וקוצצים גס.
2 מאדים את הבצל עם מעט שמן עד שהופך לשקוף.
3 מוסיפים את השום וממשיכים באידוי 2 דקות נוספות.
4 מוסיפים את כל הירקות, המים, והתבלינים.
5 מבשלים מכוסה על אש קטנה במשך שעה.
6 מרסקים את תכולת הסיר במרסק יד (או מעבד מזון). מוסיפים את החלב.
7 טועמים ומתקנים תיבול.