אוכל
צילום׃ אנטולי מיכאלו, יחסי ציבור

מרק כתום

המרק המוכר והאהוב כל כך, עם גזר, בטטה ודלעת ובלי טיפה אחת של שמנת

| home made | פורסם 03/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.8 49 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

3 גזרים בינוניים
בטטה אחת בינונית
בצל לבן אחד בינוני
חצי ק"ג דלעת
3 שיני שום
2 ליטר מים
1 כוס חלב חלב
מלח
פלפל
מוסקט

אופן ההכנה:

1 קולפים את הירקות וקוצצים גס.

2 מאדים את הבצל עם מעט שמן עד שהופך לשקוף.

3 מוסיפים את השום וממשיכים באידוי 2 דקות נוספות.

4 מוסיפים את כל הירקות, המים, והתבלינים.

5 מבשלים מכוסה על אש קטנה במשך שעה.

6 מרסקים את תכולת הסיר במרסק יד (או מעבד מזון). מוסיפים את החלב.

7 טועמים ומתקנים תיבול.