אוכל

מרק עגבניות ולחם איטלקי (פאפא אל פומודורו)

אם יש מישהו שיכול לקחת כל כך מעט מרכיבים - כולל לחם לא טרי! - ולהפוך אותם למעדן, ברור שהמישהו הזה הוא אהרוני. כאן הוא נשען על המסורת האיטלקית ויוצר מנה שהיא ספק מרק ספק נזיד, שכל המשפחה תזלול בשמחה

ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני | פורסם 16/11/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 34 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

5-6 פרוסות לחם לבן, ללא הקרום, קרועות

רבע כוס שמן זית

3 עלי מרווה

3 שיני שום קצוצות

6 עגבניות בשלות, קלופות, קצוצות

20 עלי בזיליקום קרועים ביד

מים

מלח

פלפל שחור טחון טרי

גבינת פרמזן מגורדת

אופן ההכנה:

1 שמים את השמן, השום והמרווה בסיר ומאדים כשלוש דקות.

2 מוסיפים את הלחם והעגבניות ומבשלים יחד כשתי דקות. מוסיפים מעט מים, מלח ופלפל, מביאים לרתיחה ומבשלים כמה דקות עד שהלחם מתרכך מעט. מוסיפים את עלי הבזיליקום ומערבבים.

3 מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל גבינת פרמזן ומגישים.