אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

ברוסקטה קפרזה

פרוסות בגט קלויות מצופות בפסטו, עגבניות ומוצרלה

| מסעדת ספגטים הוד השרון | פורסם 05/05/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 3.8 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

פוקצ'ה / בגט חצוי
כף ממרח פסטו
2 עגבניות פרוסות לעיגולים דקים
8 כדורי מוצרלה חצויים
עלי בזיליקום

אופן ההכנה:

1.מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. חוצים את הפוקצ'ה או הבגט באמצע. 3. מורחים שכבה דקה של פסטו על כל פוקצ'ה/ בגט. 4. מניחים 2 עיגולי עגבניות על כל פרוסה. 5. מניחים את כדורי המוצרלה החצויים על העגבניות. 6. אופים בתנור אשר חומם מראש עד לריתוך הגבינה. 7. מוציאים ומקשטים עם עלי הבזיליקום. 8. מגישים חם.