אוכל
צילום׃ baronm10, אוכל מכל הלב

מרק עגבניות ואורז

שילוב טעמים נפלא של מרק מתקתק עם הרבה פלפל שחור ואורגנו

baronm10 | אוכל מכל הלב | פורסם 11/11/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.7 172 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

4 כפות שמן זית
2 בצלים קצוצים
4 שיני שום קצוצות
2 גזרים מגורדים
4 גזרים חתוכים לטבעות
400 גרם רסק עגבניות
12 כוסות מים רתוחים
מלח
פלפל שחור
פפריקה
אורגנו
3 כפות אבקת מרק עוף
3 כפות סוכר
פטרוזיליה קצוצה
1 כוס אורז

אופן ההכנה:

1 מטגנים את הבצל והגזר המגורד בשמן עד שקיפות, מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ושיני השום ומערבבים היטב עד שחשים את ריח הפטרוזיליה והשום.

2 מוסיפים את רסק העגבניות ובוחשים. מוסיפים את המים ושאר החומרים ובוחשים. מבשלים על אש נמוכה כחצי שעה ובוחשים מדי פעם. לאחר חצי שעה מוסיפים את האורז ומבשלים עוד כרבע שעה עד שהאורז מתנפח.

3 מגישים עם הרבה פלפל שחור גרוס המשתלב טוב עם מתיקות המרק.