אוכל
יח``צ׃  יחסי ציבור

פאפא אלה פומדורו

מרק עגבניות איטלקי קלאסי

מאיר דנון | "בישולים"- בית הספר הגבוה לקולינאריה | פורסם 31/08/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה וחצי
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 2.1 7 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 כפות שמן זית
1.2 ק"ג עגבניות בשלות
2 שיני שום כתושות
2 ענפי סלרי פרוסים דק
4 פרוסות לחם לבן יבש חתוך לחתיכות קטנות
12 עלי בזיליקום בינוניים
מלח , פלפל , פרמזן
5 כוסות מים

אופן ההכנה:

1 בסיר מחממים מעט שמן זית , מוסיפים את השום , הסלרי והעגבניות. מוסיפים את המים, מלח ופלפל , הביאו לרתיחה ובשלו כשעה - שעה ורבע על אש קטנה ללא מכסה. 2. מוסיפים את הלחם והבזיליקום ומערבבים באמצעות מיקסר ידני עד ליצירת מרקם סמיך. 3. מוזגים לצלחות הגשה, מפזרים מעט שמן זית ופרמזן מעל.