אוכל

מרק גספצ'ו

מרק עגבניות קר, שעובד גם כמשקה

אנטוניו מנסה | mako | פורסם 20/11/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 25 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

200 גר' עגבניות אדומות וטריות, רצוי תמר
2 גמבות
2 מלפפונים ירוקים
6 שיני שום
2 בצלים סגולים
מלח ים
פלפל שחור
פפריקה מתוקה/חריפה

אופן ההכנה:

1 טוחנים את כל החומרים במעבד מזון ומסננים.2. מתבלים בשמן זית, חומץ בן יין, מלח ופלפל שחור. אם רוצים מרק סמיך יותר, מוסיפים חלק מהמוצקים שנותרו במסננת.3. מגישים קר מאוד - אפשר כמשקה קיצי ואפשר כמרק, עם תוספות של ירקות חתוכים ולחם קלוי עם שום ושמן זית.