מרק גספצ'ו
מרק עגבניות קר, שעובד גם כמשקה
אנטוניו מנסה | mako
| פורסם 20/11/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (4 מנות):
200 גר' עגבניות אדומות וטריות, רצוי תמר
2 גמבות
2 מלפפונים ירוקים
6 שיני שום
2 בצלים סגולים
מלח ים
פלפל שחור
פפריקה מתוקה/חריפה
אופן ההכנה:
1 טוחנים את כל החומרים במעבד מזון ומסננים.2. מתבלים בשמן זית, חומץ בן יין, מלח ופלפל שחור. אם רוצים מרק סמיך יותר, מוסיפים חלק מהמוצקים שנותרו במסננת.3. מגישים קר מאוד - אפשר כמשקה קיצי ואפשר כמרק, עם תוספות של ירקות חתוכים ולחם קלוי עם שום ושמן זית.