אוכל
צילום׃ פירגה, טועמים במטבח

אצבעות גבינה ותירס

חטיף טעים ומזין שכל הילדים אוהבים

פירגה | mako | פורסם 10/02/10 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהעשרים דקות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 16 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

250 גרם גבינה צהובה מגוררת
3 ביצים
כוס גרגרי תירס, כתושים במג'ימיקס
כף רוטב צ'ילי מתוק או מעט רסק עגבניות
מלח, פלפל, פפריקה
שלושת-רבעי כוס פירורי לחם

לטיגון

ביצה
פפריקה
פטרוזיליה יבשה/שמיר יבש
פירורי לחם
שמן

אופן ההכנה:

1 מערבבים בקערה את כל החומרים, ואם צריך מוסיפים קצת פירורי לחם.

2 מעצבים מהתערובת "אצבעות", ומהדקים היטב תוך כדי.

3 טורפים בצלחת אחת את הביצה עם פפריקה ופטרוזיליה יבשה, ובצלחת נוספת את פירורי הלחם עם פפריקה ופטרוזיליה יבשה.

4 טובלים אצבעות הגבינה בביצה, מעבירים לפירורי הלחם ומטגנים בשמן רדוד, עד שהן משחימות מכל הצדדים.

5 מגישים על עלי חסה טריים לצד סלט כרוב או חסה ברוטב מתוק.