אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

גספצ'ו קר עם קוסקוס

מרק מרענן לקיץ

עדי רם | טבע הריפוי | פורסם 06/01/10 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 1 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

150 גרם קוסקוס להכנה מהירה
קופסה גדולה (800 גרם) עגבניות משומרות במיץ
שלשת רבעי כוס מיץ עגבניות ללא מלח
2 כוסות מלפפונים קלופים חצויים לאורכם ופרוסים דק
פלפל אדום חתוך לריבועים קטנים
פלפל ירוק חתוך לריבועים קטנים
בצל קטן קצוץ
כף שום קצוצה
כוסברה קצוצה
2 כפות חומץ משובח (רצוי בלסמי)
כף פלפלון חריף קצוץ דק
בצל ירוק קצוץ
פלפל שחור

אופן ההכנה:

מבשלים את הקוסקוס בהתאם להוראות שעל גבי האריזה. מתבלים בפלפל ובכוסברה ושומרים בצד. שמים את כל שאר החומרים בממחה או במעבד המזון ומרסקים לתערובת גושית. מקררים היטב. מחלקים את הגספצ'ו לקעריות, שמים 3 כפות קוסקוס בכל קערה ומגישים עם בצל ירוק ועם כוסברה.