מרק עגבניות ונטיפי ביצים
מרק בנוסח סין הרחוקה
גיל חובב | השף המעופף
| פורסם 16/07/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהעשרים דקות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
2 עגבניות
2 ביצים
2 כוסות מרק עוף
2 כפות שמן תירס
3 בצלים ירוקים קצוצים
חצי פלפל ירוק קצוץ דק
2-3 כפות רוטב סויה
אופן ההכנה:
1 קוצצים גס את העגבניות (עם הקליפה). 2. טורפים את הביצים. 3. מחממים שמן בווק ומטגנים בו את העגבניות כדקה. 4. מוסיפים את המרק. מביאים לרתיחה. מתבלים בפלפל ירוק ובסויה. 5. מסירים מהאש. מוסיפים את הביצים הטרופות בקילוח דקיק וטורפים ליצירת נטיפי ביצים. 6. מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים מיד.