אוכל
צילום׃ עמרי אנדרס צורף

מרק בצל ופטריות

מרק בצל אמיתי, איכותי ועשיר, ב-20 דקות בלבד

עמרי אנדרס צורף | mako | פורסם 04/03/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.2 64 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (2 מנות):

1 בצל
1/2 סלסילת פטריות פורטבלו (בערך 6 פטריות גדולות)
1 תיבולית בצל
2.5 כוסות מים רותחים
1 כף שמן קנולה
1 כף קמח
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט טחון, תימין
חצי כוס יין לבן (לא חובה)

אופן ההכנה:

1 פורסים את הבצל לטבעות. מעבירים לסיר קטן-בינוני ומטגנים בשמן הקנולה עד שמזהיב.

2 קוצצים את הפטריות לרבעים או שישיות ומוסיפים לסיר יחד עם הקמח.

3 מזהיבים מעט את הפטריות, ומוסיפים את התיבולית והמים.

4 מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים על אש גבוהה 10 דקות.

5 כשהבצל נהיה שקוף מורידים מהאש. מגישים עם בגט פריך וגבינה צהובה מגוררת.