צילום׃ עמרי אנדרס צורף
מרק בצל ופטריות
מרק בצל אמיתי, איכותי ועשיר, ב-20 דקות בלבד
עמרי אנדרס צורף | mako
| פורסם 04/03/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (2 מנות):
1 בצל
1/2 סלסילת פטריות פורטבלו (בערך 6 פטריות גדולות)
1 תיבולית בצל
2.5 כוסות מים רותחים
1 כף שמן קנולה
1 כף קמח
מלח, פלפל לבן, אגוז מוסקט טחון, תימין
חצי כוס יין לבן (לא חובה)
אופן ההכנה:
1 פורסים את הבצל לטבעות. מעבירים לסיר קטן-בינוני ומטגנים בשמן הקנולה עד שמזהיב.
2 קוצצים את הפטריות לרבעים או שישיות ומוסיפים לסיר יחד עם הקמח.
3 מזהיבים מעט את הפטריות, ומוסיפים את התיבולית והמים.
4 מוסיפים את שאר התבלינים ומבשלים על אש גבוהה 10 דקות.
5 כשהבצל נהיה שקוף מורידים מהאש. מגישים עם בגט פריך וגבינה צהובה מגוררת.