צילום׃ יחסי ציבור
מרק אפונה
מרק סמיך, קטיפתי ועשיר בטעמים - מהיר וקל להכנה
| מסעדת Artmeat
| פורסם 04/10/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה ורבע
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים (6 מנות):
1 ק"ג אפונה יבשה
1 כוס בצל קצוץ
מעט שמן זית לטיגון
1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים
6 שיני שום פרוס
מיץ לימון לפי הטעם
1 כף כורכום
צרור כוסברה
1 כוס עלי סלרי
מלח ופלפל
תוספות לבחירה:
קרוטונים
בשר כבוש
אופן ההכנה:
1 מטגנים קלות בשמן זית את הבצל.
2 מוסיפים את גבעולי הסלרי ואת השום ומטגנים עד להשחמה.
3 מוסיפים את כל שאר המרכיבים.
4 מוסיפים 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עוד כשעה.
5 אם רוצים - מרסקים בבלנדר יד. מגישים עם קרוטונים או בשר כבוש.