אוכל
צילום׃  יחסי ציבור

מרק אפונה

מרק סמיך, קטיפתי ועשיר בטעמים - מהיר וקל להכנה

| מסעדת Artmeat | פורסם 04/10/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4 24 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

1 ק"ג אפונה יבשה
1 כוס בצל קצוץ
מעט שמן זית לטיגון
1/2 כוס גבעולי סלרי קצוצים
6 שיני שום פרוס
מיץ לימון לפי הטעם
1 כף כורכום
צרור כוסברה
1 כוס עלי סלרי
מלח ופלפל

תוספות לבחירה:

קרוטונים
בשר כבוש

אופן ההכנה:

1 מטגנים קלות בשמן זית את הבצל.

2 מוסיפים את גבעולי הסלרי ואת השום ומטגנים עד להשחמה.

3 מוסיפים את כל שאר המרכיבים.

4 מוסיפים 2 ליטר מים, מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה עוד כשעה. 

5 אם רוצים - מרסקים בבלנדר יד. מגישים עם קרוטונים או בשר כבוש.