צילום׃ istockphoto
מרק בצל של פעם
גרסה פשוטה במיוחד של הלהיט הצרפתי הקלאסי
| טל בייגלס
| פורסם 17/11/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
1 ק"ג בצל פרוס לטבעות עבות (1 ס"מ)
כף אבקת מרק בצל
שמן זית לטיגון
חצי כוס יין לבן
15 כוסות מים
1 כף קמח לבן
1 כפית פלפל שחור
1 כפית מלח
1 כפית סוכר לבן
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר את טבעות הבצל בשמן עד לשקיפות. מוסיפים את הקמח ובוחשים עד שהבצל מקבל גוון זהוב. 2. מכסים במים ומביאים לרתיחה. 3. מוסיפים את אבקת המרק, התבלינים והיין הלבן. 4. מבשלים על אש קטנה 15 דקות. מגישים עם קרוטונים וגבינה מגוררת.