לביבות תפ"א
בנוסח הונגרי מיוחדות לחנוכה
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 06/01/10
- זמן עבודהשלושת רבעי שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
1 קג' תפוחי אדמה קלופים
1 בצל גדול
2 כפות קמח תפוחי אדמה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
שומן אווז לטיגון
אופן ההכנה:
1 מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפייה גסה. סוחטים היטב ומערבבים עם הקמח, מלח ופלפל. 2. מחממים את שומן האווז במחבת רחבה. צרים מהתערובת קציצות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד שהן שחומות ופריכות. מגישים עם שמנת חמוצה.