צילום׃ יח"צ
מרק עוף עם כופתאות סולת
מנה הונגרית מסורתית בניחוח ביתי
| מסעדת טוליפ
| פורסם 20/01/10
- זמן עבודהעשרים דקות
- זמן הכנהשעתיים ורבע
- רמת קושיבינוני
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (10 מנות):
למרק
קילו עוף
חצי קילו גזר
שורש פטרוזיליה
שורש סלרי
ראש כרובית קטנה
בצל אחד
כפית מלח
קמצוץ פלפל
לכופתאות
כוס סולת
2 ביצים
מעט פטרוזילה קצוצה
50 גרם מרגרינה
מלח
פלפל
אופן ההכנה:
1 מבשלים את העוף והירקות על אש קטנה במשך שעתיים ומתבלים עם מלח ופלפל שחור.2. בקערה נפרדת מערבבים את הביצים עם המרגרינה הסולת והפטרוזיליה ועושים מהתערובת קציצות.3. מכניסים את קציצות הסולת למרק ומבשלים במשך 7 דקות.