אוכל
יח``צ׃ רוני בלחסן, יחסי ציבור

מרק עגבניות עם אורז ופסטיס

מתכון עשיר במרקם וטעמים

ניסים לוי | null | פורסם 06/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.5 31 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (12 מנות):

6 כפות שמן
3 בצלים חתוכים לקוביות
2 שומר חתוך לקוביות
6 שיני שום קצוצים
10 עגבניות טריות חתוכות לקוביות
150 גרם רסק עגבניות
1 כוס אורז
1 צרור שמיר קצוץ
½ 1 כף סוכר
2 כפות מלח
½ כף פלפל שחור
1 כף מרק עוף
¼ כוס פסטיס /ערק
½ 2 ליטר מים

אופן ההכנה:

1 בסיר גדול מאדים את הבצל. 2. מוסיפים את השומר וממשיכים לאדות עד לקבלת צבע צהוב. 3. מוסיפים את הפסטיס/ ערק וממשיכים לאדות כ-5 דקות. 4. מוסיפים את העגבניות הטריות והשום תוך כדי ערבוב מתמיד. 5. מוסיפים את רסק העגבניות, התבלינים, המים והאורז ומבשלים כשעה.