צילום׃ istockphoto
טאפאס אנשובי
באגט אנשובי וירקות
שי עשהאל | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 06/01/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהרבע שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
באגט
שמן זית
עגבניה רכה
חציל קלוי
פלפל קלוי
אנשובי
מלח גס
פלפל שחור גרוס
אופן ההכנה:
1 חותכים את הבאגט לאורכו וקולים בתנור.
2 מורחים שמן זית על הבאגט.
3 פורסים את העגבניה ומסדרים מעל הבאגט.
4 מקלפים את החציל הקלוי ומורחים על העגבניה.
5 מסדרים את הפלפל הקלוי על החציל.
6 מפזרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.
7 מכניסים לתנור חם לכמה דקות.