אוכל
צילום׃ istockphoto

טאפאס אנשובי

באגט אנשובי וירקות

שי עשהאל | תוכנית הבוקר של קשת | פורסם 06/01/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.3 3 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

באגט
שמן זית
עגבניה רכה
חציל קלוי
פלפל קלוי
אנשובי
מלח גס
פלפל שחור גרוס

אופן ההכנה:

1 חותכים את הבאגט לאורכו וקולים בתנור.

2 מורחים שמן זית על הבאגט.

3 פורסים את העגבניה ומסדרים מעל הבאגט.

4 מקלפים את החציל הקלוי ומורחים על העגבניה.

5 מסדרים את הפלפל הקלוי על החציל.

6 מפזרים מלח ופלפל שחור לפי הטעם.

7 מכניסים לתנור חם לכמה דקות.