אוכל
צילום׃ חנן דיאמנט, יחסי ציבור

מרק בטטה בניחוח קארי

מרק קטיפתי של בטטות, גזרים ובצלים בטעמים עדינים של ג'ינג'ר, דבש וקארי

| רולדין | פורסם 06/01/11 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 5 4 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (6 מנות):

100 גרם בצל חתוך לקוביות
100 גרם גזר חתוך לקוביות
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
50 גרם חמאה
1 ק"ג בטטה חתוך לקוביות
2 ליטר מים
1 כף קארי
1 כף דבש
מלח, פלפל שחור גרוס
חופן כוסברה קצוץ
מיכל יוגורט להגשה

אופן ההכנה:

1 מאדים בחמאה את הבצל והגזר עד ריכוך, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים כ- 2 דקות.

2 מוסיפים את הבטטה והמים.

3 מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות עד ריכוך.

4 טוחנים במעבד מזון.

5 מתבלים בקארי, מלח ופלפל.

6 בהגשה מוסיפים כף יוגורט לכל מנה ומעטרים בכוסברה.