צילום׃ חנן דיאמנט, יחסי ציבור
מרק בטטה בניחוח קארי
מרק קטיפתי של בטטות, גזרים ובצלים בטעמים עדינים של ג'ינג'ר, דבש וקארי
| רולדין
| פורסם 06/01/11
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (6 מנות):
100 גרם בצל חתוך לקוביות
100 גרם גזר חתוך לקוביות
1 כפית שום כתוש
1 כפית ג'ינג'ר קצוץ
50 גרם חמאה
1 ק"ג בטטה חתוך לקוביות
2 ליטר מים
1 כף קארי
1 כף דבש
מלח, פלפל שחור גרוס
חופן כוסברה קצוץ
מיכל יוגורט להגשה
אופן ההכנה:
1 מאדים בחמאה את הבצל והגזר עד ריכוך, מוסיפים את השום והג'ינג'ר ומאדים כ- 2 דקות.
2 מוסיפים את הבטטה והמים.
3 מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה כ-45 דקות עד ריכוך.
4 טוחנים במעבד מזון.
5 מתבלים בקארי, מלח ופלפל.
6 בהגשה מוסיפים כף יוגורט לכל מנה ומעטרים בכוסברה.