אוכל
צילום׃ SXC

מרק ארטישוק ונענע

מרק ארטישוק עם חלב קוקוס

עדי רם | טבע הריפוי | פורסם 06/01/10 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 1.9 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

‏8 לבבות ארטישוק (אפשר קפוא)
2 וחצי כוסות מים
1 כוס חלב סויה
1 כף שמן זית
1 בצל בינוני קצוץ דק
4 שיני שום קצוצות
קורט אגוז מוסקט
כ 12 עלי נענע קצוצים

אופן ההכנה:

במחבת לאדות על אש קטנה את הבצל בכף שמן זית וכשהוא מתרכך, להוסיף את השום הקצוץ ולהמשיך לאדות עד שהוא מזהיב קלות. את לבבות הארטישוק לבשל במים עד שהם מתרככים. להוסיף את הבצל והשום ולרסק במעבד מזון או עם ידית מרסק חשמלי בתוך הסיר. להוסיף כוס חלב סויה וקורט מוסקט ולערבב. להעביר את המרק לצלוחיות הגשה. לפזר מעל כל צלחת הגשה מעט עלי נענע ולהגיש (אפשר להוסיף קרוטונים)