אוכל
וידאו WMV׃ עדי רם

מרק גספאצ'ו קר

המתכון המנצח של מסעדת NG בר בשר בנווה צדק למרק עגבניות קר ומרענן

אופיר ג'ובאני | rest | פורסם 27/07/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהשעה ורבע
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 3.1 8 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (4 מנות):

1 קילוגרם עגבניות טריות חצויות
1 פלפל אדום פרוס גס
2 שיני שום קלופות
2 מלפפונים קלופים חתוכים גס
1 כפית טבסקו
1/2כוס שמן זית
1 כפית רוטב ווסצ'סטר
1 כפית רוטב סויה
1 כפית מלח גס
לעיטור: חופן בצל ירוק קצוץ

אופן ההכנה:

1 מעבירים את כל החומרים למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת נוזל אחיד. 2. בתום הטחינה מעבירים את המרק דרך מסננת דקת חורים (להשגת מרקם עדין במיוחד). 3. מצננים את המרק במקרר במשך שעה לפחות. 4. מגישים קר, מומלץ עם בצל קצוץ מעל וצנימים בצד.