צילום׃ רוני בלחסן, יחסי ציבור
מרק גולאש
מרק עשיר ומחמם לחורף קר
ניסים לוי | מלון "רימונים" אילת
| פורסם 02/11/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהשלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (10 מנות):
6 כפות שמן
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות
1 ק"ג תפוח אדמה חתוך לקוביות
5 כפיות פפריקה מתוקה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 כף קימל
½ 1 כף מלח
½ כף פלפל שחור
1 כף מרק עוף
אופן ההכנה:
1 בסיר גדול מאדים את הבצל, מוסיפים את הבשר והפפריקה ומערבבים כ-7 דקות. 2. מוסיפים את התבלינים והשום ומכסים במים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי. 3. מוסיפים את תפוחי האדמה הפלפלים והעגבניות ומבשלים שעה נוספת עד שהבשר רך.
הצעת שדרוג: מאדים את העגבניות במחבת עד לקבלת מחית ומוסיפים למרק כחצי שעה לפני שהוא מוכן.