אוכל
צילום׃ רוני בלחסן, יחסי ציבור

מרק גולאש

מרק עשיר ומחמם לחורף קר

ניסים לוי | מלון "רימונים" אילת | פורסם 02/11/09 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשלוש שעות
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר בשרי
Rating: 4.8 60 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (10 מנות):

6 כפות שמן
2 בצלים חתוכים לקוביות
2 עגבניות חתוכות לקוביות
5 שיני שום קצוצות
1 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות
1 ק"ג תפוח אדמה חתוך לקוביות
5 כפיות פפריקה מתוקה
1 פלפל אדום חתוך לקוביות
1 פלפל ירוק חתוך לקוביות
1 כף קימל
½ 1 כף מלח
½ כף פלפל שחור
1 כף מרק עוף

אופן ההכנה:

1 בסיר גדול מאדים את הבצל, מוסיפים את הבשר והפפריקה ומערבבים כ-7 דקות. 2. מוסיפים את התבלינים והשום ומכסים במים ומבשלים על להבה נמוכה כשעה וחצי. 3. מוסיפים את תפוחי האדמה הפלפלים והעגבניות ומבשלים שעה נוספת עד שהבשר רך.

הצעת שדרוג: מאדים את העגבניות במחבת עד לקבלת מחית ומוסיפים למרק כחצי שעה לפני שהוא מוכן.