אוכל
צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל

מרק תירס

מרק סיני הכי פשוט שיש, שמכינים בדקות וטורפים בשניות

גיא פרץ ואמיר נבו, צ'יינה לי | ifeel | פורסם 19/01/11 
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 4.5 118 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

2 קופסאות שימורי תירס
3 ליטר ציר ירקות או עוף, או מרק מוכן מאבקה
מעט סוכר
1 כפית מלח
3 כפות קורנפלור
כוס מים
3 ביצים

אופן ההכנה:

1 מסננים את התירס וטוחנים בבלנדר.

2 מרתיחים את הציר בסיר, ולאר שהוא רותח מוסיפים את התירס, הסוכר והמלח.

3 מערבבים את הקורנפלור בכוס מים.

4 שופכים את תערובת הקורנפלור למרק הרותח, תוך ערבוב תמידי.

5 אם המרק אינו סמיך דיו, ניתן להכין בלילה נוספת.

6 טורפים את הביצים בכלי נפרד.

7 מכבים את האש ויוצקים את תערובת הביצים בזרם דק ובתנועות סיבוביות אל תוך המרק.

8 ממתינים כמה שניות ומערבבים את המרק ליצירת נטיפי ביצים.

>> הכתבה המלאה התפרסמה במגזין "דרך האוכל". לקבלת גיליון במתנה לחצו כאן

>> והנה כמה מתכוני עוף קלים ושווים