צילום׃ אסף אמברם, mako אוכל
מרק תירס
מרק סיני הכי פשוט שיש, שמכינים בדקות וטורפים בשניות
גיא פרץ ואמיר נבו, צ'יינה לי | ifeel
| פורסם 19/01/11
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
2 קופסאות שימורי תירס
3 ליטר ציר ירקות או עוף, או מרק מוכן מאבקה
מעט סוכר
1 כפית מלח
3 כפות קורנפלור
כוס מים
3 ביצים
אופן ההכנה:
1 מסננים את התירס וטוחנים בבלנדר.
2 מרתיחים את הציר בסיר, ולאר שהוא רותח מוסיפים את התירס, הסוכר והמלח.
3 מערבבים את הקורנפלור בכוס מים.
4 שופכים את תערובת הקורנפלור למרק הרותח, תוך ערבוב תמידי.
5 אם המרק אינו סמיך דיו, ניתן להכין בלילה נוספת.
6 טורפים את הביצים בכלי נפרד.
7 מכבים את האש ויוצקים את תערובת הביצים בזרם דק ובתנועות סיבוביות אל תוך המרק.
8 ממתינים כמה שניות ומערבבים את המרק ליצירת נטיפי ביצים.
>> הכתבה המלאה התפרסמה במגזין "דרך האוכל". לקבלת גיליון במתנה לחצו כאן