צילום׃ evgenyb, Istock
מרק מינסטרונה עם נקניק קבנוס
מרק עשיר בירקות עם תוספת בשרית מפתיעה וטעימה
תמי אקרמן | תוכנית הבוקר של קשת
| פורסם 29/07/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים (8 מנות):
3 בצלים קצוצים דק
1 ברוקולי קטן חתוך
1 בטטה חתוכה לקוביות
300 גרם מיקס לקט ירקות מעורבים שקית
1 קופסת רסק עגבניות
4 שיני שום
3 כפות שמן זית לטיגון
כף אבקת מרק
2 יחידות נקניק קבנוס חתוכות לעיגולים
אופן ההכנה:
1 מטגנים בסיר עם שמן זית את הבצל. לאחר שמזהיב מוסיפים את הבטטה והברוקולי. לאחר דקה יש להוסיף מים עד לגובה שלושת רבעי מהסיר.
2 מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש.
3 מוסיפים את לקט הירקות, רסק העגבניות, המלח והפלפל ומבשלים.
4 לאחר חצי שעה מוסיפים את נקניק הקבנוס ומבשלים למשך עשר דקות נוספות.