יח``צ׃ רונן מנגן
אגס ביין ורוקפור
עם קינמון וסילאן
יוסי אלסברג | תנובה
| פורסם 03/08/09
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים (5 מנות):
10 אגסים קטנים קלופים ומגורענים
בקבוק יין אדום יבש
כוס סילאן
קורט מלח
3 מקלות קינמון+3 כוכבי אניס
250 גרם רוקפור
צרור עלי רוקט
אופן ההכנה:
1 בסיר מניחים את כל החומרים למעט הרוקפור. מביאים לרתיחה ומבשלים 45 דקות בסיר ללא כיסוי.2. מוציאים לצינון קל את האגסים וממשיכים לצמצם את היין המתובל.3. פורסים את הרוקפור וממלאים בתוך האגס.4. מניחים 2 יחידות בצלחת הגשה על מצע עלי רוקט ומגישים עם מעט מרוטב היין.