אוכל
צילום׃ Liza McCorkle, Istock

מרק שומר ורוקפור

שילוב טעמים מפתיע של הדרים, גבינה כחולה ושומר

טארק שהואן | null | פורסם 19/06/09 
  • זמן עבודהעשרים דקות
  • זמן הכנהשלושת רבעי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות לא כשר
Rating: 3.1 13 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים (7 מנות):

6 שומר חתוך לקוביות
1 בצל חתוך
1 סלרי עלים חתוך
8 כוסות מים או ציר עוף (גרסה כשרה ולא כשרה)
1 כוס מיץ תפוזים
3 כפות גבינת רוקפור
1 כפית מלח ופלפל
1 כף גרידת תפוז
5 שיני שום
1 כפית אגוז מוסקט מגורד
4 כפות שמן זית
3 תפוחי עץ מגורדים

אופן ההכנה:

1 מטגנים בסיר בשמן זית את הבצל, השום והסלרי עד הזהבה. 2. מוסיפים את השומר, המים, מיץ התפוזים וגרידת התפוז ומתבלים במלח, פלפל ומוסקט. 3. מוסיפים את תפוח העץ ומבשלים עוד כ-30 דקות על להבה בינונית. 4. טוחנים את המרק במעבד מזון ומגרדים את הרוקפור לתוכו. 5. לבסוף מסננים את המרק ומגישים חם.