לביבות תפוחי אדמה
נשנוש לבבי
ישראל אהרוני | שיעור פרטי עם אהרוני
| פורסם 30/12/09
- זמן עבודהחצי שעה
- זמן הכנהחצי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר בשרי
מרכיבים :
קג' תפוחי אדמה קלופים
1 בצל גדול
2 כפות קמח תפוחי אדמה
ביצה
מלח, פלפל שחור טחון טרי
שומן אווז לטיגון
אופן ההכנה:
1 מגרדים את תפוחי האדמה והבצל בפומפייה גסה. סוחטים היטב ומערבבים עם הקמח, מלח ופלפל.
2 מחממים את שומן האווז במחבת רחבה. צרים מהתערובת קציצות שטוחות ומטגנים משני הצדדים עד שהן שחומות ופריכות. מגישים עם שמנת חמוצה.