צילום׃ Carmen MartÃnez Banús, Istock
מרק יוגורט, אגוזים ושמנת
מלפפונים ויוגורט מתמזגים במרק קטיפתי ומרענן
| מועצת הבקר והחלב
| פורסם 01/04/10
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהיותר משלוש שעות
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר חלבי
מרכיבים :
4 מלפפונים, קלופים
2 מכלי יוגורט
100 גרם אגוזי מלך, קצוצים
1 כוס חלב
1 מכל שמנת מתוקה
מלח ופלפל
קורט אגוז מוסקט מגורר
1 כפית סוכר
לעיטור
מעט אגוזים קצוצים
אופן ההכנה:
1 מגררים את המלפפונים במעבד מזון.
2 מערבבים את כל החומרים.
3 מצננים כמה שעות במקרר.
4 לפני ההגשה בוזקים מעט אגוזים קצוצים על כל מנה.