אוכל
צילום׃ SXC

חמאת שום

תוספת נהדרת לכל ארוחה

| מועצת הבקר והחלב | פורסם 29/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4.7 39 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

100 גרם חמאה
2-4 גלדי שום כתושים
1 כף פטרוסלינון קצוץ דק
1-2 כפות מיץ לימון
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1 משהים את החמאה מחוץ למקרר עד שתתרכך. 2. מערבבים היטב את החמאה, השום הכתוש והפרוסלינון הקצוץ. 3. תובלים במיץ לימון, מלח ופלפל. 4. מצננים את החמאה במקרר עד ההגשה 5. מגישים על דגים בגריל, או עם ירקות מבושלים.