צילום׃ עודד קרני
רוטב מנצ'ורי
רוטב טעים ומיוחד מהמטבח ההודי
| טבע הריפוי
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשלושת רבעי שעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
רוטב בעל שימושים רבים. אפשר להשתמש בו כתחמיץ השרייה, כמטבל, או כבסיס לרטבים ולמרקים.
מרכיבים :
חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס מרק צח מירקות
כוס בצל ירוק פרוס דק
כפית זנגביל טרי מגורר
חצי כפית וואסבי או חצי כפית פלפל חריף טחון
אופן ההכנה:
טורפים את כל החומרים יחד בקערה בינונית. מקררים במשך 30 דקות לפחות לפני השימוש.