צילום׃ עודד קרני
ממרח פלפלים קלויים
תוספת נפלאה לכל כריך או ארוחה
יניב גור אריה | mako
| פורסם 27/10/08
- זמן עבודהרבע שעה
- זמן הכנהשעה
- רמת קושיכל אחד יכול
- כשרות כשר פרווה
מרכיבים :
8 פלפלים אדומים
1 פלפל חריף (לא חובה)
100 מ"ל שמן זית
מעט מלח
2 שיני שום
1 כף כוסברה קצוצה
אופן ההכנה:
קולים את הפלפלים בתנור חם (200 מעלות) כ- 1/2 שעה, עד שקליפתם נחרכת. מעבירים לשקית ניילון או קופסא אטומה, מצננים וקולפים. חותכים את הפלפלים לרצועות. מחממים את שמן הזית במחבת ומטגנים את הפלפלים יחד עם השום על אש גבוהה כ- 10 דקות, עד שהם שחומים ומבריקים. מעבירים את תכולת המחבת למעבד מזון וטוחנים עד לקבלת ממרח חלק, אם יש צורך מוסיפים מעט שמן זית. מעבירים לקערה, מתבלים במלח ובוחשים פנימה כוסברה קצוצה