אוכל
צילום׃ דן-יה שוורץ

פסטו שום ירוק

עם אגוזים וגבינת פרמזן

| null | פורסם 22/04/09 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהרבע שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר חלבי
Rating: 4 20 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

6 גבעולי שום ירוק קצוצים
1/4 כוס אגוזים
1/2 כוס גבינת פרמזן
3/4 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון טרי
1/2 כוס מים חמימים
6 כפות שמן זית

אופן ההכנה:

1 טוחנים את השום במעבד מזון. מוסיפים את האגוזים, הפרמזן, המלח והפלפל וממשיכים לעבד כ- 10 שניות2. בכוס מערבבים את המים ושמן הזית. מפעילים שוב את מעבד המזון ושופכים פנימה לאט את תערובת השמן. ממשיכים את פעולת המעבד רק עד לערבוב החומרים.3. טועמים ומתקנים תיבול. שומרים במקרר במיכל אטום.