אוכל
צילום׃ imagedepotpro, Istock

בזאווה - רוטב שזיפים ירוקים

רוטב חריף ומתקתק, ליווי נהדר לכל מנת בשר

ישראל אהרוני | דרך האוכל עם אהרוני וגברי | פורסם 29/12/08 
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרות כשר פרווה
Rating: 5 22 reviews.

לא אוהב

שנה גודל אות

מרכיבים :

1 קילו שזיפים ירוקים חמוצים
3 שיני שום קלופות
1 פלפל ירוק חריף מנוקה מחרצנים
½ כוס כוסברה
מלח, פלפל שחור טחון טרי

אופן ההכנה:

1 מבשלים את השזיפים במים כעשרים דקות עד שהם מתרככים. מסננים ומקררים. 2. מגלענים את השזיפים המבושלים. 3. מניחים את השזיפים עם כל שאר החומרים במעבד מזון ומרסקים לתערובת חלקה. מגישים עם עוף או בשר.